Element4 Club 240 Tunnel gashaard

Element4 Club 240 Tunnel gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Club 240 Tunnel gashaard

De Element4 Club 240 Tunnel is een inbouw tunnelgashaard. De grote ruit van maar liefst 240 centimeter breed geeft een mooi breed zicht op het vuur. Hierdoor wordt dit de eyecatcher in huis!

Afwerking
De Element4 Club 240 Tunnel is een hoogwaardig afgewerkte haard. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt voor deze gashaarden. Zo zijn de afwerkkaders van deze open haarden strak en van degelijk staal gemaakt. Hierdoor is plaatsing van een plateau of meubel onder de haard in plaats van afwerklijsten zeer aantrekkelijk.

Led Burner
De Element4 Club 240 Tunnel is standaard voorzien van een ledburner. De combinatie van LED-verlichting en vuur geven een unieke beleving. De LED burner biedt maar liefst 40 verschillende kleurmogelijkheden en 5 verschillende kleurpatronen. Hierdoor kan op ieder moment de juiste sfeer worden gecreëerd. De haard geeft altijd de optimale warmte af, doordat het vlambeeld, de warmte en ledverlichting optimaal regelbaar zijn. De branderbedden zijn voorzien van kristal glas.

E-Save
De Element4 Club 240 Tunnel wordt standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de haard een waveprogramma afspelen. Waardoor de ene keer de vlammen hoog branden en daarna weer laag. Hierdoor geeft de haard minder warmte af. Zo brandt de gashaard op een energiezuinige en natuurlijke manier.

Achterwand
De Element4 Club 240 Tunnel gashaard is leverbaar met een zwarte stalen of een zwarte glazen achterwand. De zwarte stalen achterwand is mat en donker van kleur, bijna zwart. Hierdoor komen de gele vlammen van deze Element4 gashaard helemaal tot zijn recht. De tweede optie is een Ceraglass achterwand. Een glazen achterwand spiegelt, waardoor het vlambeeld nóg dieper is.

Bediening
Met de ProControl app van Element4 kan de haard bediend worden met een smartphone of tablet. Hiermee kan het vlammenspel naar wens worden ingesteld. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte. Ook kan de haard worden bediend met een bijgeleverde afstandsbediening.

De Element4 Club 240 Tunnel is leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard:
 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save 

Haarden Centrum Nederland kan de Element4 Club 240 Tunnel aanbieden voor de beste prijs van Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Doorkijk, Tunnel
Vermogen 19
Breedte (cm) 240
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse 89

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Club 240 Tunnel gashaard