Element4 Cupido 70

Element4 Cupido 70

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Cupido 70

De Element4 Cupido 70 is een inbouw gashaard met een grote ruit, hierdoor is er veel vuurzicht op het sfeervolle vuur deze Element4 Cupido 70. Haarden Centrum Nederland kan deze Element4 Cupido 70 moderne inbouwgashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe. Vraag een offerte aan en ontvang direct de scherpste prijs.

Deze Element4 Cupido 70 inbouwgashaard onderscheidt zich door de geringe inbouwdiepte. En zijn grote ruit. Dit heeft als voordeel dat de haard weinig ruimte inneemt. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal. De Element4 Cupido 70 gashaard heeft een mooi en sfeervol vlammenspel. En een rijk gevulde houtset. Het houtset in de haard gloeit met het vlammenspel mee. De Element 4 Cupido 70 prijs is erg interessant. Door de Element4 Cupido 70 prijs is het mogelijk om voor een goede prijs te genieten van een sfeervol vuurbeeld.

 Afwerking

De Element 4 Cupido 70 gashaard is hoogwaardig afgewerkt. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt in deze Element4 Cupido 70. Zo is de afwerkkader van deze element4 Cupido 70 inbouwgashaard strak en van degelijk staal gemaakt.

 E-Save

Deze Element4 Cupido 70 van Element4 worden standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de Element4 Cupido 70 gashaard een waveprogramma afspelen. Met deze E-save van Element4 heeft u een mooi en sfeervol zicht op het vlammenspel in de Element4 Cupido 7o. Door de E-Save lijkt het of er gekeken wordt naar een echt vuur, de vlammen zijn van hoog naar laag zichtbaar in het vuur. Door het gebruik van de E-Save geeft de Element4 Cupido 70 inbouwgashaard minder warmte af, en kan er lange genoten worden van het sfeervolle vuurbeeld. Zo brandt de Element4 Cupido 70 gashaard op een energiezuinige en natuurlijke manier.

ProControl

Met de ProControl van Element4 kan deze element4 Cupido 70 inbouwgashaard bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte.

Standaard achterwand

De standaard achterwand in de Element4 Cupido 70 gashaard is donker en mat van kleur. De gele vlammen van de Element4 gashaard steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden. Deze achterwand zit standaard bij de Element4 Cupido 70.

AR-glas

Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar in deze Element4 Cupido 70 gashaard. Met deze optie wordt zicht op het vuur nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Op deze manier lijkt het of u naar een traditionele openhaard kijkt waar geen glas in zit. Het spiegeleffect zal u praktisch niet hebben bij het AR-glas van Element4.   

Ceraglass achterwand

De ceraglass achterwanden zijn van zwart spiegelend glas. Hierdoor ontstaat een dieper vlambeeld in de Element4 Cupido 70. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat in deze Element4 Cupido 70 gashaard. Het Ceraglass is een optie voor deze Element4 gashaard.

 

 De haarden zijn leverbaar met een aardgas of propaan brander.

 

Standaard:

Luxe houtset

Luxe afstandsbediening

Elektronische ontsteking

E-save 

Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4 gashaard.


Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Front
Vermogen 6.5
Breedte (cm) 70
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 100/150
Rendementsklasse 90

Ontvang aanbieding

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen