Financieel medewerker

Financieel medeweker 

Heb jij financieel talent? Kent de wereld van de financiële administratie geen geheimen voor jou? Wij zijn op zoek naar een financieel medewerker voor onze vestiging in Elspeet. Wij als Haarden Centrum Nederland zijn in 2018 begonnen met een uniek concept van zowel showroom als online verkoop van haarden. Wij bieden de klant een totaal pakket, van inmeten op locatie tot het aanleveren van een gloednieuwe kachel met toebehoren. Wij zijn een jong bedrijf en werken met zeven vaste collega’s aan het succes van onze organisatie. Jij bent als financieel medewerker bent verantwoordelijk voor het inboeken van facturen, crediteuren- en debiteurenbeheer en loonadministratie. 


      


Kom jij ons team versterken? 

Op dit moment hebben wij stevige groei ambitie die wij willen combineren met nieuwe collega’s. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze orderverwerker, financieel medewerker, verkoper en monteurs!

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf op het gebied van haarden en kachels. Bovendien bieden wij sinds kort ook exclusieve vloeren aan. Hierdoor kunnen wij van elke woonkamer een droomkamer maken. Van advies tot realisatie, wij bieden het allemaal! Door ‘gewoon doen’ en een goede werkmentaliteit hebben we al vele mooie projecten gerealiseerd.


Functieprofiel

Wij kijken verder dan opleiding en ervaring, de financieel medewerker die wij zoeken heeft geen standaard plaatje. Wij zoeken een ondernemer die nauwkering en zelfstandig is. Wij zoeken een mensen-mens die verantwoording draagt voor de financiële administratie. Ben jij op zoek naar een baan als orderverwerker? Krijg jij energie van de verantwoordelijkheid dragen van een goed lopend orderproces?     

En heb jij:

-       Ervaring als financieel medewerker;

-       Een opleiding richting financieel - economie;

-       Resultaatgericht met een gezonde MBO werk- en denkniveau;

-       Ambitie om jezelf te ontwikkelen.

 

Wij bieden jou

Haarden Centrum Nederland kan jou als nieuwe collega een ruim arbeidsvoorwaardenpakket bieden. We zijn sterk groeiend en daardoor doorgroeimogelijkheden te over.

-       Intentie vast dienstverband;

-       Mogelijkheid tot opleiding en cursussen;

-       Doorgroeimogelijkheden in zowel functie als persoon;

-       Een passend en ruim salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.


Over Haarden Centrum Nederland en Vloeren Centrum Nederland

Wij zijn in 2018 gestart met Haarden Centrum Nederland. Met sinds een halfjaar een eigen showroom en een enthousiast team van 7 collega’s die zij aan zij het succes van het bedrijf garanderen. Haarden Centrum Nederland heeft daarnaast nog een nieuwe tak van sport, exclusieve vloeren passend bij een stukje totaal concept aanbieding voor de steeds groter wordende vraag. Door ‘gewoon doen’ en een goede werkmentaliteit hebben we al mooie projecten gerealiseerd. Op dit moment hebben we stevige groei ambities die we willen combineren met nieuwe collega’s. Kansen liggen er op de markt van de haarden en vloeren, bij ons passen collega’s die genieten van vrijheid en gezamenlijke successen. Pas jij bij ons?


Solliciteren 

Ben jij enthousiast geworden over deze functie van financieel medewerker en wil je graag meer weten of solliciteren bel of app met Joost Heijkamp op 06-11964486. Daarnaast ontvangen we graag een mail met jouw CV en motivatie op joost@haardencentrumnederland.nl