Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel

Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel

De Barbas Unilux-6 270 Left/Right is een inbouw- / inzet houtkachel met een prachtig vuurbeeld. De haard is doorontwikkeld en modern. Door het strakke ontwerp zijn de Barbas inzet houtkachels geschikt voor ieder interieur. Deze hoekhaard wordt geleverd met de zijde aan de rechter- of linkerkant. Geniet van een prachtig tweezijdig zicht op het vuur.

Inbouw
De Barbas Unilux serie is ontwikkeld voor ondiepe open haarden. Door een ruim aanbod van ondiepe inzethaarden te ontwikkelen past er altijd wel een Barbas Unilux. Een open haard vervangen door een inzethaard heeft als voordeel dat met lage kosten veel efficiëntie gecreëerd wordt. De Barbas Unilux lijn is uit te voeren met verschillende inbouwkaders. Dit maakt de haard extra geschikt voor renovatie.

Technisch perfect
De Barbas Unilux-6 serie is technisch perfect, simpel in gebruik en heeft een hoog rendement. Barbas houtkachels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificering. De haard is gemaakt van 8 mm dik staal. Dit maakt de haard niet alleen stevig, maar geeft ook een mooie uitstraling aan de haard.

Assortiment Barbas
Het assortiment van Barbas bestaat uit drie series. De Falcon serie bestaat uit inbouwhaarden die geschikt zijn voor kierdichte woningen. De Universal haarden zijn geschikt voor inbouw- en inzetsituaties. De Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel komt uit de Unilux serie. De Unilux haarden zijn geschikt voor inzet- en inbouwsituaties en hebben allen een geringe inbouwdiepte van 35 centimeter. Deze haarden zijn gemaakt van betonkeramiek.

Garantie
De haard wordt geleverd met een standaardgarantie van 10 jaar op de romp van het toestel en 2 jaar op de onderdelen. Geniet zonder zorgen van een prachtige houtkachel.

De Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel kopen
Haarden Centrum Nederland kan deze Barbas Unilux-6 270 Left/Right inbouw/inzet houtkachel aanbieden voor de beste prijs van Nederland. Vraag direct een offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Barbas
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Hout

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel