Bent u op zoek naar gemak? Heeft u geen mogelijkheid tot een afvoer in uw huis? Dan biedt ons ruim assortiment aan Bio-Ethanol haarden de oplossing! De Bio-Ethanolhaarden beschikken over een eenvoudige techniek, en zijn voorzien van een milieuvriendelijke brander.

Bio-Ethanolhaarden werken als volgt: Het reservoir in de haarden vult u met de consumptie Bio-Ethanol, vervolgens steekt u het aan. Door de keramische (poreuze) steen die op de haard ligt, verdampt de consumptie en is de Bio-Ethanol gescheiden van het vuur. Deze gemakkelijke techniek is in elk huishouden toe te passen, als er geen optie is om een kanaal en afvoer in uw huis te installeren!

Wat is de brandstof Bio-Ethanol eigenlijk? Bio-ethanol is een hele onschuldige brandstof die gemaakt is van biologische producten zoals; maïs, tarwe, suikerbieten en rogge. Bij de verbranding van de vloeistof komt er alleen waterdamp, en een kleine ongevaarlijke hoeveelheid kooldioxide vrij.

De haarden zijn ook gemakkelijk in te bouwen in bestaande situaties bij u thuis! Ook heeft Haarden Centrum Nederland in zijn assortiment verschillende tuinhaarden, zodat u ook kunt genieten van een gezellig vuurtje in de tuin!

Icon Fires Round Burner
€ 1.264,00
De Icon Fires Round Burner is een haard die brandt op Bio-ethanol. Dat betekent dat de haard geen r..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5