Haarden Centrum Nederland biedt verschillende elektrische inzethaarden aan. Elektrische inzethaarden worden steeds populairder doordat deze kachels eenvoudig te plaatsen zijn en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en je geniet optimaal van een fijne sfeer! Heb je geen bestaande haard in huis? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een van onze inbouw elektrische haarden.

aanbieding
Dimplex Danville Brass Antique elektrische haard
€ 1.053,00
Dimplex Danville Brass Antique is een elektrische inzethaard. Haarden Centrum Nederland kan deze ele..
aanbieding
Dimplex Danville Chrome elektrische haard
€ 1.009,00
De Dimplex Danville Chrome is een elektrische inzethaard. Haarden Centrum Nederland kan deze elektri..
aanbieding
Dimplex Loop elektrische haard
€ 1.488,00
De Dimplex Loop is een driezijdige elektrische inzethaard. Deze haard past perfect in een moder..
aanbieding
Dimplex Engine 56-600 elektrische haard
€ 1.222,00
De Dimplex Engine 56-600 is een brede elektrische inzethaard met een opti-myst systeem.Opti-MystDe h..
aanbieding
Dimplex Engine 68-400 elektrische haard
€ 1.174,00
De Dimplex Engine 68-400 elektrische inzethaard. Haarden Centrum Nederland kan deze elektrische inbo..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Inzet elektrische haarden

Dimplex inzethaard kopen


Dimplex is de marktleider op het gebied van elektrische inzethaarden. Dimplex heeft zich gespecialiseerd in elektrische sfeerhaarden; het assortiment bestaat uit inzet-, inbouw- en vrijstaande elektrische haarden. Alle kachels uit de ruime collectie van Dimplex zijn van hoge kwaliteit.


Installatie elektrische inzethaard

Het voordeel van een elektrische inzethaard is dat er geen afvoerkanaal hoeft te worden aangelegd. Er worden geen schadelijke stoffen uitgestoten. Alle elektrische inzethaarden hebben een compact formaat in de vorm van een cassette. Hierdoor kan een elektrische inzethaard in iedere ruimte eenvoudig in een schouw of open haard worden geschoven. Een elektrische inzethaard is bedoeld voor plaatsing in een bestaande situatie, maar kan ook in een nieuwe situatie worden geplaatst. Iedere inzet elektrische haard is zeer netjes afgewerkt.


Open haard vervangen door een elektrische inzethaard

Het vervangen van een oude open haard brengt veel voordelen met zich mee. Na één investering profiteer je van alle voordelen van een moderne elektrische sfeerhaarden: laag energieverbruik, comfortabel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. De prijs van een elektrische inzethaard is relatief laag.


Verwarming elektrische inzethaard

Elektrische inzethaarden zijn bedoeld als sfeerhaard. Veel elektrische inzethaarden kunnen verwarmen van 1 tot 2 kW, zoals de Dimplex Engine 56-400. Door dit lage vermogen zijn deze kachels niet geschikt ter vervanging van een gewone centrale verwarming.


Elektrische inzethaard kopen bij Haarden Centrum Nederland

Haarden Centrum Nederland biedt elektrische inzethaarden aan voor de beste prijs van Nederland. Alle haarden die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit. Bezoek een van onze showrooms voor inspiratie en advies.