Een elektrische hanghaard kopen? Haarden Centrum Nederland biedt een ruim assortiment hangende elektrische sfeerhaarden van hoge kwaliteit aan. Wil je liever een haard op de grond plaatsen? Bekijk alle vrijstaande elektrische haarden.

Sale
aanbieding
Dimplex Toluca Deluxe
€ 335,00 € 369,00
De Dimplex Toluca Deluxe heeft een sfeervolle achtergrondverlichting als uitbreiding op de standaar..
Sale
aanbieding
Dimplex Nissum Concrete elektrische haard
€ 1.085,00 € 1.204,00
De Dimplex Nissum Concrete is een hangende elektrische haard. Creëer een gezellige sfeer in hui..
Sale
aanbieding
Dimplex Nissum concrete L elektrische haard
€ 1.135,00 € 1.259,00
De Dimplex Nissum concrete L is een elektrische hanghaard. Met deze haard creëert u gegarandeerd gez..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Hangende elektrische haarden

Modellen elektrische hanghaarden

Het assortiment elektrische hanghaarden van Haarden Centrum Nederland bestaat uit frontmodel hanghaarden van het merk Dimplex. De haarden verschillen in vorm en formaat.


Elektrische hanghaard monteren

De elektrische hanghaarden van Haarden Centrum Nederland zijn eenvoudig te monteren. Het is niet nodig om een afvoersysteem aan te leggen. Een hanghaard wordt simpelweg bevestigd aan een wand. Vervolgens kan de stekker in de stopcontact worden gestoken. Het voordeel van een elektrische hanghaard is dat deze hangt en daardoor geen vloeroppervlakte in beslag neemt. Hierdoor wordt een ruimtelijk effect gecreëerd.


Gebruiksvriendelijkheid elektrische hanghaard

Elektrische hanghaarden worden steeds populairder. Alle modellen zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Hiermee kan het vlambeeld en de eventuele warmte naar wens worden ingesteld. Een elektrische haard brengt voor voordelen met zich mee; onderhoudsarm, geeft geen rommel en hoeft nauwelijks te worden schoongemaakt. Geniet van een fijne sfeer zonder de lasten.


Dimplex elektrische hanghaard kopen

Haarden Centrum Nederland biedt hangende elektrische haarden aan van het merk Dimplex. De haarden van Dimplex zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zijn goed betaalbaar. Bekijk bijvoorbeeld de Dimplex Nissum concrete L.


Elektrische hanghaard kopen bij Haarden Centrum Nederland

Haarden Centrum Nederland biedt elektrische hanghaarden aan voor de beste prijs van Nederland. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte haard. Neem contact met ons op of bezoek een van onze showrooms voor advies, inspiratie en informatie!