Op zoek naar een unieke haard? Dan is een hangende gashaard wellicht iets voor jou! Haarden Centrum Nederland biedt hangende gashaarden aan van verschillende merken. Liever een haard op de vloer? Bekijk ook eens onze collectie vrijstaande gashaarden.

aanbieding
Wanders Square 40 Wall gashaard
€ 3.145,00
De Wanders Square gaslijn is een lijn die uniek is in zijn soort. De Square Wall variant is een gesl..
aanbieding
Wanders Balsa Wall gashaard
€ 3.530,00
De Wanders Balsa Wall is een driezijdige, hangende gashaard. Haarden Centrum Nederland kan deze hang..
aanbieding
Wanders Onyx Wall gashaard
€ 3.130,00
De Wanders Onyx Wall is een compacte driezijdige hangende gashaard. Deze strakke kachel ka..
aanbieding
Dru Diablo Next gashaard
€ 3.370,00
De Dru Diablo Next is een hangende driezijdige gashaard. Deze hangende haard neemt weinig ruimte in ..
aanbieding
Wanders Square 60 Wall gashaard
€ 4.155,00
De Wanders Square 60 Wall is een hangende driezijdige inzet gashaard. De haard past zowel in een mod..
aanbieding
Faber Skive gashaard
Prijs op aanvraag
De Faber Skive is een driezijdige hangende gashaard. Haarden Centrum Nederland kan deze Faber Skive ..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Hangende gashaarden

Gesloten systeem gashaard kopen

Bij een gashaard met een gesloten systeem zitten er ruiten voor de haard. Het voordeel van een gesloten haard ten opzichte van een open haard is dat deze kachels zuiniger zijn. Deze haarden verbruiken minder gas. Dit is goed voor de portemonnee en beter voor het milieu.


Soorten hangende gashaarden

Het assortiment van Haarden Centrum Nederland bestaat uit hangende gashaarden met frontzicht en driezijdig zicht. Doordat de haard op de ideale hoogte kan worden gemonteerd is er altijd optimaal zicht op het vuur. Wij bieden hangende gashaarden aan van de merken Dru, Wanders en Faber. Bekijk bijvoorbeeld de Dru Diablo Next. Deze populaire gashaard staat leuk in bijna ieder interieur!


Gebruiksvriendelijkheid hangende gashaard

Een hangende gaskachel kan met één druk op de knop worden aangezet. De warmte is naar wens in te stellen. Zo geniet je altijd snel en eenvoudig van een aangename warmte. Hangende gaskachels zijn leverbaar met verschillende vermogens. Houd bij het kiezen van een hangende gashaard altijd rekening met de grote en de mate van isolatie van de woning.


Montage hangende gashaarden

Hangende gashaarden kunnen aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd. Doordat een hangende kachel geen vloeroppervlakte in beslag neemt ontstaat een ruimtelijk effect. Een hangende gashaard moet worden voorzien van een rookgasafvoer. Elke haard wordt standaard geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing Geen technische kennis? Haarden Centrum Nederland beschikt over een eigen montageteam met ervaren monteurs. Ook verlenen wij service ná de koop. Alles onder één dak dus.


Hangende gashaard kopen bij Haarden Centrum Nederland

Haarden Centrum Nederland biedt hangende gashaarden aan voor de beste prijs van Nederland. Bezoek een van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice voor inspiratie en advies. Wij vinden de perfecte haard voor jouw situatie!