Over ons

Haarden Centrum Nederland richt zich op het verwezenlijken van jouw droom op het gebied van gashaarden, houtkachels en elektrische sfeerhaarden. Dit doen wij vanuit onze passie voor sfeer en gezelligheid. Een gashaard of houtkachel in je woning creëert een centraal punt van warmte en design waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Landelijk actief

Haarden Centrum Nederland werkt in de regio Nederland. Wij zijn veel onderweg om situaties op te nemen en u te adviseren in de perfecte opstelling. Wij kunnen in onze showrooms in Lunteren en Elspeet een zeer ruim aanbod van meer dan 300 haarden en kachels laten zien. Neem contact met ons op om een afspraak te maken zodat wij u kunnen voorzien in een goed advies voor uw houtkachel of gashaard.

Vakkundige installatie

Haarden Centrum Nederland heeft een landelijk dekkend team van haarden installateurs. Je bent dus verzekerd van een correcte en veilige installatie van jouw haard of kachel. Jouw haard of kachel zal met zorgvuldigheid geïnstalleerd worden, zodat je onbezorgd kunt genieten van de sfeer en warmte van de door jou samengestelde haardopstelling. Wij hebben een team van eigen installateurs. Als je de installatie van jouw nieuwe haard of kachel door ons laat uitvoeren ben je verzekerd van een goede service, ook na de aankoop.

Van uw huis een thuis maken

Wij van Haarden Centrum Nederland denken graag met je mee en kijken naar een passende en mooie opstelling om van jouw huis een thuis te maken. Sfeer, warmte, gezelligheid zijn hierbij onze uitgangspunten. Zo ben je verzekerd van een sfeervol en warm huis. Wij houden rekening met jouw interieurstijl, zodat je altijd een persoonlijk voorstel op maat krijgt, die aansluit op jouw wensen. Wij maken van je huis een thuis.

Maatwerk opstellingen

Bij Haarden Centrum Nederland stoppen we niet na alleen het leveren van een gashaard of houtkachel. Wij kunnen samen met jou de haard tot een uitgesproken designelement van je woning maken. Dit doen wij door bijvoorbeeld een compleet maatwerk tv-meubel onder de haard te maken. De opties en mogelijkheden daarin zijn eindeloos en wij helpen je graag op weg naar het verwezenlijken van jouw droomopstelling. Haarden Centrum Nederland combineert daarmee warmte en design.

Jaren ervaring

Binnen Haarden Centrum Nederland hebben wij jaren ervaring in de haardenbranche. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op zowel het gebied van design, maar ook op technisch vlak. Zo krijg je een advies wat sfeervol is, maar technisch ook compleet klopt.

Tot ziens in een van onze showrooms!