Barbas Unilux-6 55 houtkachel

Barbas Unilux-6 55 houtkachel

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Barbas Unilux-6 55 houtkachel

De Barbas Unilux-6 55 is een inbouw/inzet houtkachel. Door het strakke ontwerp zijn de Barbas inzet houtkachels geschikt voor ieder interieur. De Barbas Unilux-6 serie is technisch perfect, simpel in gebruik en heeft een hoog rendement. Barbas houtkachels voldoen tevens aan de strengste kwaliteitseisen en certificering. Gegarandeerd jaren genieten van een fijne houtkachel!

Inzet

De Barbas Unilux serie is speciaal ontwikkeld voor ondiepe open haarden. Deze inzethaard is uitermate geschikt voor plaatsing in een bestaande situatie zoals een schouw of open haard. Een open haard vervangen door een inzethaard heeft als voordeel dat met lage kosten veel efficiëntie gecreëerd wordt. Dit komt niet alleen uw portemonnee ten goede, maar is ook beter voor het milieu.

Inbouw

De Barbas Unilux-6 55 houtkachel kan ook worden ingebouwd in een nieuwe situatie. Het voordeel van een inzethaard is dat deze in principe goedkoper is dan een inbouwhaar. De Barbas Unilux lijn is uit te voeren met verschillende inbouwkaders. Hierdoor kan de haard altijd perfect worden afgewerkt.

Design

De Barbas Unilux-6 55 houtkachel is niet alleen van hoge kwaliteit, maar heeft ook een mooi design. De houtkachel is afgewerkt met 8 mm dik staal en heeft een stijlvol interieur van betonkeramiek. Ook is de haard voorzien van een bedieningsschuif voor extra gebruiksgemak en een conventiekast voor extra comfort.

Barbas assortiment

Door een ruim aanbod van ondiepe inzethaarden te ontwikkelen past er altijd wel een Barbas Unilux. De haarden hebben een inbouwdiepte van slechts 35 centimeter en zijn in verschillende formaten leverbaar.

De Barbas Unilux-6 55 houtkachel kopen

Haarden Centrum Nederland kan deze Barbas Unilux-6 55 inbouw/inzet houtkachel aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Downloads

Specificaties

Merk Barbas
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Hout
Vuurzicht Front
Breedte (cm) 55
Energielabel A
Diameter rookgasafvoer (mm) 130
Rendementsklasse (%) 75

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Barbas Unilux-6 55 houtkachel