Barbas Unilux-6 70 houtkachel

Barbas Unilux-6 70 houtkachel

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Barbas Unilux-6 70 houtkachel

De Barbas Unilux-6 70 is een inbouw/inzet houtkachel. Door het strakke ontwerp is de Barbas inzet houtkachel geschikt voor ieder interieur. De Barbas Unilux-6 serie is technisch perfect, simpel in gebruik en heeft een hoog rendement.

Inzet

De Barbas Unilux-6 70 is speciaal ontwikkeld voor renovatie. De haard is geschikt voor inzet in een bestaande open haard of schouw. Een open haard vervangen door een inzethaard heeft als voordeel dat met lage kosten veel efficiëntie gecreëerd wordt. Hierdoor bespaart u niet alleen op de kosten, maar is dit ook beter voor het milieu.

Inbouw

Tevens is deze Barbas geschikt voor plaatsing in een nieuwe situatie. Hierbij wordt er een nieuwe schouw rond de kachel heen gebouwd. De Barbas Unilux lijn is uit te voeren met verschillende inbouwkaders. Dit zorgt ervoor dat de haard altijd perfect aansluit.

Kwaliteit

Barbas houtkachels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificering. Alle haarden van Barbas voldoen aan de Europese ecodesign regeling die vanaf 2022 van toepassing is. Hierdoor bent u verzekerd van een goede haard voor nog jarenlang plezier.

Design

De Barbas Unilux-6 70 heeft een zeer hoogwaardige stalen afwerking van 8 millimeter dik. Het betonnen keramische interieur draagt ook bij aan de stijlvolle uitstraling.

Assortiment Barbas

De Barbas Unilux serie is ontwikkeld voor ondiepe open haarden. Door een ruim aanbod van ondiepe inzethaarden te ontwikkelen past er altijd wel een Barbas Unilux. Alle Barbas Unilux haarden zijn standaard voorzien van een bedieningsschuif en convectiekast.

Haarden Centrum Nederland kan deze Barbas Unilux-6 70 inbouw/inzet houtkachel aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs met hoge kortingen! Vraag direct een offerte aan.

Downloads

Specificaties

Merk Barbas
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Hout

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Barbas Unilux-6 70 houtkachel