Barbas Unilux-6 75 houtkachel

Barbas Unilux-6 75 houtkachel

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Barbas Unilux-6 75 houtkachel

De Barbas Unilux-6 75 is een compacte inbouw/inzet houtkachel. Deze houtkachel is door zijn strakke ontwerp geschikt voor ieder interieur. De Barbas Unilux-6 serie is technisch perfect, simpel in gebruik en heeft een hoog rendement. Barbas houtkachels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificering op Europees niveau.

Inzethaard

De Barbas Unilux-6 75 is de ideale inzethaard. Een inzethaard kan worden geplaatst in een bestaande situatie, zoals een schouw of open haard. Een open haard vervangen door een inzethaard heeft als voordeel dat met lage kosten veel efficiëntie gecreëerd wordt. U hoeft veel minder hout te stoken voor dezelfde warmte.

Inbouwhaard

De Barbas Unilux-6 75 houtkachel kan ook worden ingebouwd in een nieuwe situatie. Hierbij wordt er een schouw rondom de inzethaard gebouwd. De Barbas Unilux lijn is uit te voeren met verschillende inbouwkaders. Dit zorgt ervoor dat de haard altijd perfect aansluit.

Afwerking

De Barbas Unilux-6 75 heeft een perfecte afwerking van 8 millimeter dik staal. Dit komt zowel de kwaliteit als het design ten goede. Het interieur is gemaakt van stijlvol keramiek.

Extra's

De Barbas Unilux-6 75 houtkachel is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de bedieningsschuif is de haard eenvoudig te bedienen. De haard wordt standaard geleverd met een convectiekast voor extra comfort.

Assortiment Barbas

Alle haarden uit de Barbas Unilux serie zijn zeer geschikt voor renovatie. De haarden zijn met een inbouwdiepte van 35 centimeter speciaal ontwikkeld voor ondiepe open haarden. Door een ruim aanbod van ondiepe inzethaarden te ontwikkelen past er altijd wel een Barbas Unilux.

De Barbas Unilux-6 75 kopen

Haarden Centrum Nederland kan deze Barbas Unilux-6 75 inbouw/inzet houtkachel aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs! Vraag direct een offerte aan.

Downloads

Specificaties

Merk Barbas
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Hout

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Barbas Unilux-6 75 houtkachel