Dimplex Toluca Deluxe

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dimplex Toluca Deluxe

De Dimplex Toluca Deluxe heeft een sfeervolle achtergrondverlichting als uitbreiding op de standaard Toluca. Ook is deze prachtige elektrische haard voorzien van de Optiflame techniek en met een Bluetooth speaker waarop u, uw favoriete muziek op kunt afspelen of het geluid van een gezellig en knisperend vuur.  

De Dimplex Toluca Deluxe is een moderne sfeerhaard met een instelbaar verwarmingselement. De met in kleur verstelbare ledlampen zorgen samen met het Ice Ember kiezelbed, voor een spectaculaire uitstraling. Hiermee is de Dimplex Toluca Deluxe een ware blikvanger in uw woonkamer, kantoor of keuken.

Eenvoud en comfortabel

De Dimplex Toluca Deluxe is slechts 15.5cm diep en eenvoudig overal in het huis te plaatsen. Een schoorsteen of gasleiding is hierbij niet nodig. Met de bijgeleverde afstandsbediening, kunt u de haard met één druk op de knop bedienen.

Een echte sfeerhaard

Voor de verlichting van het Acryl Ice Ember, het kiezelbed, is gebruik gemaakt van de nieuwste LED technieken. Hierdoor ontstaat er een prachtig, realistisch effect. U heeft de keuze uit verschillende kleurthema’s of doorloop de reeks van kleuren en maak zelf een keuze. De realistische houtblokken zorgen voor een extra bijzonder moment met bijvoorbeeld familie en vrienden.

De Dimplex Toluca Deluxe beschikt ook over een instelbaar verwarmingselement. De elektrische haard kan een warmte van 1-2 kW afgeven. Maak het tijdens de frisse dagen aangenaam door de haard op de gewenste temperatuur te zetten, met de thermostaatfunctie van deze elektrische haard.

Bluetooth speaker

Een heerlijk muziekje aan of het geluid van een knisperend haardvuurtje, tijdens het genieten van de warmte van uw haard. De Toluca Deluxe heeft namelijk een bluetooth speaker. 

Downloads

Specificaties

Merk Dimplex
Soort kachel Hangend
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front
Breedte (cm) 82

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dimplex Toluca Deluxe