Barbas Unilux-6 265 Left houtkachel Lef inbouwkader incl. aansluiting externe lucht via kruipruimte (Voorraadmodel)

Barbas Unilux-6 265 Left houtkachel Lef inbouwkader incl. aansluiting externe lucht via kruipruimte (Voorraadmodel)

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Barbas Unilux-6 265 Left houtkachel Lef inbouwkader incl. aansluiting externe lucht via kruipruimte (Voorraadmodel)

De Barbas Unilux-6 265 Left/Right is een inbouw/inzet houtkachel. Deze hoekhaard is leverbaar met een hoek aan de rechter- of linkerzijde naar keuze. De haard heeft een stoer design in 8 mm dik staal. Het moderne design zorgt ervoor dat de haard in ieder interieur goed tot zijn recht komt.

Inzet
De Barbas Unilux-6 265 Left/Right is een compacte haard met een minimale inbouwdiepte die uitermate geschikt is voor renovaties. De haard is speciaal ontwikkeld voor ondiepe open haarden. Deze inzethaard kan worden geplaatst in een bestaande situatie ter vervanging van een oude open haard. Een open haard vervangen brengt veel voordelen met zich mee qua rendement, kosten en milieuvriendelijkheid.

Inbouw
De Barbas Unilux-6 265 Left/Right houtkachel kan ook worden ingebouwd in een nieuwe situatie. De Barbas Unilux lijn is uit te voeren met verschillende inbouwkaders, waardoor de haarden in iedere situatie perfect kunnen worden afgewerkt.

Hoge kwaliteit
De Barbas Unilux-6 265 Left/Right is technisch perfect en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en certificering. De 8 mm dikke stalen afwerking draagt bij aan de hoge kwaliteit. Optioneel kan de haard worden voorzien van een convectiekast en ventilator voor extra comfort en een snellere warmteafgifte.

De Barbas Unilux-6 265 Left/Right bestellen
Haarden Centrum Nederland kan de Barbas Unilux-6 265 Left/Right houtkachel aanbieden voor de beste prijs van Nederland. Vraag direct een offerte aan voor een scherpe prijs!

Downloads

Specificaties

Merk Barbas
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Hout

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Barbas Unilux-6 265 Left houtkachel Lef inbouwkader incl. aansluiting externe lucht via kruipruimte (Voorraadmodel)