Barbas Unilux-6 65 incl. klassiek kader en aansluiting externe lucht via onderzijde houtkachel (voorraadmodel)

Barbas Unilux-6 65 incl. klassiek kader en aansluiting externe lucht via onderzijde houtkachel (voorraadmodel)

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Barbas Unilux-6 65 incl. klassiek kader en aansluiting externe lucht via onderzijde houtkachel (voorraadmodel)

De Barbas Unilux-6 65 is een inbouw/inzet houtkachel. Deze houtkachel is dankzij zijn strakke design geschikt voor ieder interieur. De Barbas Unilux-6 serie is technisch perfect, simpel in gebruik en heeft een hoog rendement. Barbas houtkachels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificering.

Inzet

De Barbas Unilux serie is speciaal ontwikkeld voor plaatsing in een bestaande ondiepe open haarden of schouw. Een open haard vervangen door een inzethaard heeft als voordeel dat met lage kosten veel efficiëntie gecreëerd wordt. De haard is eenvoudig te plaatsen in een bestaande omdat er geen compleet nieuwe situatie hoeft te worden gebouwd.

Inbouw

De Barbas Unilux-6 65 houtkachel kan ook worden geplaatst in een nieuwe situatie. De Barbas Unilux lijn is uit te voeren met verschillende inbouwkaders.

Barbas assortiment

Door een ruim aanbod van ondiepe inzethaarden te ontwikkelen past er altijd wel een Barbas Unilux. De haarden uit de Unilux serie hebben allemaal een 35 centimeter inbouwdiepte, een stevige stalen afwerking van 8 millimeter dik en een stijlvol betonkeramiek interieur. De haarden zijn voorzien van een bedieningsschuif en een confectiekast.

Garantie

De Barbas haard wordt geleverd met een standaardgarantie van 10 jaar op de romp van het toestel en 2 jaar op de onderdelen.

De Barbas Unilux-6 65 houtkachel kopen

Haarden Centrum Nederland kan de Barbas Unilux-6 65 inbouw/inzet houtkachel aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Downloads

Specificaties

Merk Barbas
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Hout

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Barbas Unilux-6 65 incl. klassiek kader en aansluiting externe lucht via onderzijde houtkachel (voorraadmodel)