Dru Lugo 80/3 gashaard

Dru Lugo 80/3 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dru Lugo 80/3 gashaard

De Dru Lugo 80/3 Eco Wave is een driezijdige inbouw gashaard. De Dru Lugo 80/3 is een gashaard met een ruit breedte van 790 mm. Hierdoor is er veel zicht op het vuur. De Dru Lugo 80/3 is hierdoor perfect te plaatsen op een rechte wand of tussen twee ramen.

Eco Wave

Standaard heeft deze Dru Lugo 80/3 Eco Wave. Hierdoor kan het vermogen van de haard terugbrengen met het behoud van een mooi vol vuurbeeld. Hierdoor is de warmte beheersbaar, en kan er genoten worden van een sfeervol vuurbeeld. Zonder dat de haard uit moet vanwege de warmte. Met het Eco Wave van Dru bespaar je tot wel tot 50% op het energieverbruik. Als er gekozen wordt voor een hardsteen plateau onder of rondom de Dru Lugo 80/3. Dan kan er gekozen worden om het afwerkkader te laten zaken, waardoor het plateau tot aan de ruit geplaatst kan worden.

Standaard achterwand

De standaard achterwand van Dru is donker, tegen het zwarte aan. Op deze manier is er een mooi vuurbeeld gecreëerd. De gele vlammen van de gashaard steken mooi af tegen de matte achterwand van de gashaard.

Ceraglass achterwand

Als optie kan er gekozen worden voor een Ceraglass achterwand. Een Ceraglass achterwand is gemaakt van een zwarte glazen plaat. Met een Ceraglass achterwand ziet u het vlammenspel weerspiegelen in de achterwand. Op deze manier is er een extra weerspiegeling van de vlammen.

Brander decoratie

De Dru Lugo 80/3 is voorzien van een rijk gevulde en realistisch houtset.  

WiFi module

De Dru Lugo bedienen vanuit de luie stoel? Met de WiFi module van Dru is dit mogelijk. Op deze manier kan de haard via de tablet of smartphone bediend worden. Met de WiFi module kan er zelf gekozen worden welke Wave stand er afgespeeld wordt. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard.  Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden.

Clear View Glas

Om het zicht op het vlammenspel nog realistischer te maken heet Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden weggenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

Standaard

 • Houtset
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Zwarte achterwand
 • Eco-Wave

Haarden Centrum Nederland kan deze Dru Lugo 80/3 Eco Wave gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht 3-zijdig
Nominaal vermogen (kW) 6.5
Breedte (cm) 80
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 100/150
Rendementsklasse (%) 91

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dru Lugo 80/3 gashaard