Element4 Club 180 front elektrische haard

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Club 180 front elektrische haard

Element4 Club 180 Elektrische haard

Dit is de nieuwe elektrische haard van de Element4, Club serie. De 180 elektrische haard is een brede haard met veel technische snufjes. Het vuurbeeld zal nooit vervelen door het speels vlammenspel. Samen met de unieke bodemverlichting wordt uw haard het centrale punt van uw woonkamer. De haard geeft niet alleen sfeer maar beschikt ook over een ingebouwde verwarming met een vermogen tot maximaal 1,5kW.

De Club serie van Element4

De elektrische haarden uit de Club serie van Element4 staan bekend om hun moderne uitstraling en sfeervol vlambeeld. Voor het nabootsen van een echt houtvuur, maken deze elektrische haarden gebruik van de innovatieve LED-techniek van Element4. De Club serie modellen zijn optioneel voorzien van diverse mogelijkheden zoals: verwarmingsunit, anti-reflectieglas – waardoor er een prachtig zicht is op het vlammenspel en u heeft de mogelijkheid om uw elektrische haard te bedienen met behulp van de Element4 Pro Control App.

Element4 Pro Control App

De Pro Control App van Element4 zorgt ervoor dat u eenvoudig uw elektrische haard kunt bedienen vanaf uw smartphone of tablet. Het is mogelijk om tot wel 8 haarden aan te sluiten via de app. De Pro Control App werkt als de extra afstandsbediening van uw elektrische haard en biedt u vele instelbare mogelijkheden. U heeft de volledige vrijheid in het aanpassen van het vlambeeld van uw wensen. Ook kunt u bij vele elektrische haarden de bijbehorende LED verlichting aanpassen in diverse kleuren. Stel hiermee de haard in naar uw gewenste stemming om altijd te blijven genieten van het vlambeeld van uw elektrische haard van Element4.

Techniek en kwaliteit van Element4

Element4 bestaat relatief kort maar is al uitgegroeid tot een erkend en vooruitstrevend bedrijf in de haarden- en kachelbranche. Sinds 2006 houdt Element4 zich bezig met het ontwerpen en fabriceren van gas en elektrische haarden waar productontwikkeling en design centraal staan. De sterke focus op productontwikkeling zorgt voor een breed arsenaal aan kwaliteit haarden met vooruitstrevende technieken. De haarden zijn eenvoudig te bedienen, zeer efficiënt en hebben vele instelbare mogelijkheden om de haard compleet naar wens af te stellen. 

Downloads

Specificaties

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Club 180 front elektrische haard