Element4 Modore 240 gashaard

Element4 Modore 240 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Modore 240 gashaard

De Element4 Modore 240 is een inbouw doorkijk gashaard. De Element4 Element4 Modore 240 is uitstekend geschikt als scheiding tussen 2 ruimtes. Zo wordt er een afscheiding gecreëerd tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer. Op deze manier is er zicht op het vuur vanuit beide ruimtes. Door de geringe inbouwdiepte van deze inbouw doorkijk gashaard neemt deze gashaard weinig ruimte in. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal.

Branders

In de haard zitten drie branders ingebouwd. Deze branders zorgen voor een prachtig vuur. De branders aan de zijkant zijn onderling van de brander in het midden uit te schakelen.

Branderdecoratie

Deze gashaard is standaard voorzien van een mooie houtset. Wilt u liever iets unieks? Optioneel kan er worden gekozen voor witte carrara stenen of witte of grijze marmersplit.

Afwerking

De Element4 Modore 240 gashaard is hoogwaardig afgewerkt. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt voor deze gashaarden. Zo zijn de afwerkkaders van de Element4 haarden zijn strak en van degelijk staal gemaakt. Dit maakt de keuze voor een plateau of meubel onder de haard zeer aantrekkelijk. Dan kunnen de afwerklijsten van de gaskachel achterwege blijven. Zodat het meubel of plateau tot aan de ruit geplaatst kan worden. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking van de totaal opstelling.

E-Save

De Element4 Modore 240 gashaard wordt standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de haard een waveprogramma afspelen. Waardoor de ene keer de vlammen hoog branden en daarna weer laag. Hierdoor geeft de haard minder warmte af. Zo brandt de gashaard op een energiezuinige en natuurlijke manier.

Procontrol

Met de ProControl van Element4 kan de haard bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte.

Achterwand

De haard is standaard voorzien van een zwarte stalen achterwand. Optioneel kan er worden gekozen voor een zwarte glazen achterwand. Het glas zorgt ervoor dat de vlammen worden gespiegeld. Hierdoor lijkt de kachel dieper en het vuur nog hoger en voller.

De haard is leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard:

 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save 
Haarden Centrum Nederland kan deze Element4 Modore 240 gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs! Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4 gashaard.

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Doorkijk, Tunnel
Nominaal vermogen (kW) 17.5
Breedte (cm) 240
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 89

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Modore 240 gashaard