Element4 Trisore 100

Element4 Trisore 100

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Trisore 100

Element4 Trisore 100  is een inbouw gashaard met het vuurzicht aan de voorkant. Haarden Centrum Nederland kan deze Element4 Trisore 100 inbouwgashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs met hoge kortingen!

De Element4 Trisore 100  gashaard onderscheidt zich door de geringe inbouwdiepte. En zijn grote ruit. Dit heeft als voordeel dat de haard weinig ruimte inneemt. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal. De Element4 Trisore 100  gashaard heeft een mooi en sfeervol vlammenspel. En een rijk gevulde houtset. Het houtset in de haard gloeit met het vlammenspel mee. Element4 Trisore 100  prijs is erg interessant, dit ziet u terug in de lage aanschafprijs van het toestel. Handleiding Element4 Trisore 100  is overzichtelijk, op deze manier kunt u de Element4 Trisore 100  gashaard optimaal bediend worden.

 Afwerking

De afwerking van deze Element4 Trisore 100  moderne inbouwgashaard is kwalitatief hoogwaardig.

Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt in deze Element4 Trisore 100  inbouwgashaard. Zo is de afwerkkader van deze Element4 Trisore 100  gashaarden strak en van degelijk staal gemaakt. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking van de totaal opstelling.

 E-Save

Deze Element4 Trisore gashaard wordt standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de Element4 Trisore 100 moderne inbouwgashaard een waveprogramma afspelen.

De E-save in deze Element4 Trisore 100  gashaard heeft als functie, dat er minder warmteafgifte is van de Element4 Trisore 100  gashaard. De vlammen in de Element4 Trisore 100 zullen als een Wave branden, zo brand de Element4 Trisore 100  op een natuurlijke manier zoals een knetterend haardvuurtje.

Standaard achterwand

De standaard achterwand in de Element4 Trisore 100 is donker en mat van kleur. De gele vlammen van de Element4 Trisore 100  steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden. Deze achterwand wordt standaard geleverd bij de Element4 Trisore 100  inbouwgashaard.

AR-glas

Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar in deze Element4 Trisore 100  gashaard. Met deze optie wordt zicht op het vuur in deze Element4 Trisore 100 nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Hierdoor lijkt het bijna een open haard. De spiegeling verdwijnt daarmee uit het glas en de rest van de woonruimte zal daardoor niet terug te zien zijn in de ruit van deze Element4 Trisore 100  gashaard.

Ceraglass achterwand

De ceraglass achterwanden zijn van zwart spiegelend glas. Hierdoor ontstaat een dieper vlambeeld in dezeElement4 Trisore 100. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat. Ceraglass is een optie bij deze Element4 Trisore 100.

 ProControl

Met de ProControl van Element4 kan de Element4 Trisore 100  bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte. De ProControl van Element4 is een optie bij de Element4 Trisore 100. 

 De haarden zijn leverbaar met een aardgas of propaan brander.

 

Standaard:

Luxe houtset

Luxe afstandsbediening

Elektronische ontsteking

E-save 

Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4 gashaard.

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof gas
Vuurzicht 3-zijdig
Breedte (cm) 100

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Trisore 100