Element4 Trisore 100 gashaard

Element4 Trisore 100 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Trisore 100 gashaard

Element4 Trisore 100 is een inbouw gashaard met het vuurzicht aan de voorkant. Deze haard is het toppunt van design en ruimtelijkheid.

Inbouw
De Element4 Trisore 100 gashaard onderscheidt zich door de geringe inbouwdiepte en grote ruit. Dit heeft als voordeel dat de haard weinig ruimte inneemt. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal. De Element4 Trisore 100 gashaard heeft een mooi en sfeervol vlammenspel. De rijk gevulde houtset in de haard gloeit met het vlammenspel mee.

Afwerking
De afwerking van deze Element4 Trisore 100 moderne inbouw gashaard is kwalitatief hoogwaardig. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt in deze inbouw gashaard. Zo is de afwerkkader van de Element4 Trisore 100 strak en van degelijk staal gemaakt. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking van de totaal opstelling.

E-Save
Deze Element4 Trisore gashaard wordt standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de Element4 Trisore 100 moderne inbouw gashaard een waveprogramma afspelen. De E-save in deze Element4 Trisore 100  gashaard heeft als functie, dat er minder warmteafgifte is van de Element4 Trisore 100 gashaard. De vlammen in de Element4 Trisore 100 zullen als een Wave branden. Zo brandt de Element4 Trisore 100 op een natuurlijke manier zoals een knetterend haardvuurtje.

Standaard achterwand
De standaard achterwand in de Element4 Trisore 100 is donker en mat van kleur. De gele vlammen van de Element4 Trisore 100  steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden. Deze achterwand wordt standaard geleverd bij de Element4 Trisore 100  inbouw gashaard.

AR-glas
Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar in deze Element4 Trisore 100 gashaard. Met deze optie wordt zicht op het vuur in deze Element4 Trisore 100 nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Hierdoor lijkt het bijna een open haard. De spiegeling verdwijnt daarmee uit het glas en de rest van de woonruimte zal daardoor niet terug te zien zijn in de ruit van de Element4 Trisore 100 gashaard.

Ceraglass achterwand
De ceraglass achterwanden zijn van zwart spiegelend glas. Hierdoor ontstaat een dieper vlambeeld in dezeElement4 Trisore 100. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat. Ceraglass is een optie bij de Element4 Trisore 100.

ProControl
Met de ProControl van Element4 kan de Element4 Trisore 100 bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte. De ProControl van Element4 is een optie bij de Element4 Trisore 100. 

Deze haard is leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard:
 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save 
De prijs van de Element4 Trisore 100 is erg interessant, dit ziet u terug in de lage aanschafprijs van het toestel. De handleiding van de Element4 Trisore 100 is overzichtelijk. Op deze manier kunt u de Element4 Trisore 100 gashaard optimaal bediend worden.

De beste prijs van Nederland ontvangen voor de Element4 Trisore 100? Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland!

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof gas
Vuurzicht 3-zijdig
Breedte (cm) 100
Rendementsklasse (%) 83

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Trisore 100 gashaard