Element4 Cupido 60 CF gashaard

Element4 Cupido 60 CF gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Cupido 60 CF gashaard

De Element4 Cupido 60 CF is een inzetgashaard met een open systeem. De Element4 Cupido 60 CF gashaard heeft een mooi en sfeervol vlammenspel en een rijk gevulde houtset. De houtset in de haard gloeit met het vlammenspel mee.

Inbouwdiepte

De Element4 Cupido 60 CF is bedoeld voor plaatsing in een bestaande situatie. Door een oude open haard te vervangen voor een nieuwe haard wordt een hoger rendement bereikt. Tevens is de haard geschikt voor plaatsing in een nieuwe situatie. Deze gashaard onderscheidt zich door de geringe inbouwdiepte. Dit heeft als voordeel dat de haard weinig ruimte inneemt. Hierdoor is de haard ook uitermate geschikt voor kleinere huizen.

Afwerking

De Element 4 Cupido 60 CF gashaard is hoogwaardig afgewerkt. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt in de Element4 Cupido 60. Zo is de afwerkkader van deze element4 Cupido 60 CF gashaard strak en van degelijk staal gemaakt.

E-Save

Deze Element4 Cupido 60 CF van Element4 worden standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de Element4 Cupido 60 gashaard een waveprogramma afspelen. Met deze E-save van Element4 heeft u een mooi en sfeervol zicht op het vlammenspel in de Element4 Cupido 60 CF. Door de E-Save lijkt het of er gekeken wordt naar een echt vuur, de vlammen zijn van hoog naar laag zichtbaar in het vuur. Door het gebruik van de E-Save geeft de Element4 Cupido 60 inbouwgashaard minder warmte af, en kan er lange genoten worden van het sfeervolle vuurbeeld.

ProControl

Met de ProControl app van Element4 (meerprijs) kan de element4 Cupido 60 CF inbouwgashaard bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte.

Achterwand

De standaard achterwand in de Element4 Cupido 60 CF gashaard is donker en mat van kleur. De gele vlammen van de Element4 gashaard steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden. Deze achterwand zit standaard bij de Element4 Cupido 60 CF. Optioneel kan er tegen een meerprijs worden gekozen voor een zwarte glazen binnenwand. Door het zwarte spiegelende glas ontstaat een dieper vlambeeld in de Element4 Cupido 60 CF. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat in de Element4 Cupido 60 CF gashaard.

AR-glas

Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar in de Element4 Cupido 60 CF gashaard. Met deze optie wordt zicht op het vuur nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Op deze manier lijkt het of u naar een traditionele open haard kijkt waar geen glas in zit. Het spiegeleffect zal u praktisch niet hebben bij het AR-glas van Element4.   

De haarden zijn leverbaar met een aardgas of propaan brander. Een propaan brander is geschikt voor huizen zonder aardgasaansluiting. Hierbij wordt de haard op een externe gasfles aangesloten.

Standaard:

 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save 

Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4 gashaard.

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw, Inzet
Brandstof Gas
Vuurzicht Front
Nominaal vermogen (kW) 5
Breedte (cm) 70
Energielabel C
Systeem open
Diameter rookgasafvoer (mm) 100/150
Rendementsklasse (%) 80

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Cupido 60 CF gashaard