Een kachel in een veranda of tuinkamer

Een kachel in een veranda of tuinkamer

Heeft u een een veranda, tuinkamer of overkapping? Dan wil je hier vast ook op een frisse zomeravond of een koude winterdag van kunnen genieten. Een houtkachel of tuinhaard kan zorgen voor warmte en sfeer.

Waarom een kachel in uw veranda of tuinkamer?

Ook in de koudere maanden genieten op uw loungebank? Kies voor een tuinhaard of houtkachel! Met een tuinhaard of houtkachel creëert u een gezellig en warm plekje in de veranda of tuinkamer. Zo kunt u hier ook zitten als het buiten regent of koud is.

Een gashaard in uw tuinkamer of veranda

Een tuinhuis of veranda is meestal slecht geïsoleerd of zelfs helemaal niet geïsoleerd doordat één kant open is. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor een tuinhaard met een hoog vermogen. Onze buiten gashaarden zijn zeer geschikt voor plaatsing in uw tuinhuis of veranda.

Een houtkachel in uw tuinkamer of veranda

Wilt u genieten van de sfeer van een echte houtkachel in uw veranda of tuinkamer? Indien uw veranda open zijkanten heeft is het van belang om te kiezen voor een houtkachel die beschermt tegen weersinvloeden. De Charlton & Jenrick Go Eco Adventurer 5 Outdoor is een zeer geschikte houtkachel voor buiten. Wilt u liever een andere houtkachel? Neem contact met Haarden Centrum Nederland op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag in het kiezen van een geschikte houtkachel voor in uw tuinkamer of veranda.

Een tuinhaard of houtkachel plaatsen

Indien u kiest voor een elektrische haard of een open gashaard, of als de tuinkamer al een rookkanaal heeft, is de kachel zeer eenvoudig te plaatsen. Een houtkachel of gesloten gashaard moet worden aangesloten op een rookkanaal. Wij helpen u graag met het op professionele wijze aanleggen van een rookkanaal.

Laat uw reactie achter