Element4 Tenore 240H Tunnel gashaard

Element4 Tenore 240H Tunnel gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Tenore 240H Tunnel gashaard

De Element4 Tenore 240H Tunnel is een doorkijk inbouw gashaard. De Element4 Tenore 240H Tunnel onderscheidt zich door de geringe inbouwdiepte. Dit heeft als voordeel dat de haard weinig ruimte inneemt. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal. De Element4 Tenore 240H Tunnel heeft een realistisch en sfeervol vlammenspel. Een echte eye-catcher in een woning!

Afwerking
De gashaarden van Element4 hebben een hoogwaardige afwerking, dit is terug te zien in het gebruik van alleen de beste materialen. Onder andere de afwerkkaders van de Element4 Tenore 240H Tunnel zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor is deze haard goed te combineren met een plateau of meubel. Afwerklijsten zijn niet nodig, waardoor het meubel of plateau direct tegen een ruit geplaatst kan worden. Dit komt de afwerking zeer ten goede.

AR-glas
De Element4 Tenore 240H Tunnel kan optioneel worden uitgebreid met anti-reflectie glas. Hierdoor wordt het vuurbeeld nog realistischer. Het glas praktisch onzichtbaar door een speciale coating in het glas. Dit werkt ontspiegelend, waardoor de rest van de woonruimte niet terug te zien is in het glas van de haard. Hierdoor lijkt het bijna een echte open haard, al helemaal als deze in een bestaande schouw wordt geplaatst. 

Ceraglass achterwand
De ceraglass achterwanden zijn van zwart spiegelend glas. Hierdoor ontstaat een dieper vlambeeld. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat.

ProControl
Met de ProControl van Element4 kan de haard worden bediend met een smartphone of tablet. Dankzij deze app kun je zelf het vuurbeeld en de verlichting naar wens aanpassen. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Hierdoor geniet je van een speelse en volle vlam, maar enkel met de warmte die je nodig hebt.

De haarden zijn leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard:
 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save
Wil jij binnenkort genieten van deze haard? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor de Element4 Tenore 240H Tunnel.

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Doorkijk, Tunnel
Breedte (cm) 240

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Tenore 240H Tunnel gashaard