Element4 Sky Large Tunnel 160x70 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Sky Large Tunnel 160x70 gashaard

De Element4 Sky Large Tunnel is een inbouw tunnel gashaard. Deze tunnel uitvoering is uitermate geschikt om twee ruimtes (bijvoorbeeld de keuken en woonkamer) te scheiden. Op deze manier is er zicht op het vuur vanuit beide ruimtes. De gashaard neemt weinig ruimte in door de geringe inbouwdiepte. Een praktische gashaard dus!

Afwerking

De gashaarden van Element4 zijn hoogwaardig afgewerkt. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt voor deze gashaarden. Zo zijn de afwerkkaders van deze open haarden strak en van degelijk staal gemaakt. Dit maakt de keuze voor een plateau of meubel onder de haard zeer aantrekkelijk. Dan kunnen de afwerklijsten van de gaskachel achterwege blijven. Zodat het meubel of plateau tot aan de ruit geplaatst kan worden. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking van de totaal opstelling.

E-Save

Alle haarden van Element4 worden standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Dankzij deze functie kan het waveprogramma worden afgespeeld. Hierdoor kunnen de vlammen de ene keer de  hoog branden en daarna weer laag. Hierdoor geeft de haard minder warmte af. Zo brandt de gashaard op een energiezuinige en natuurlijke manier.

Standaard achterwand

De standaard achterwand is donker en mat van kleur. De gele vlammen van de open haard steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden. Deze achterwand zit standaard bij de haard.

AR-glas

Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar bij de haarden van Element4. Met deze optie wordt zicht op het vuur nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Hierdoor lijkt het bijna een open haard. De spiegeling verdwijnt daarmee uit het glas en de rest van de woonruimte zal daardoor niet terug te zien zijn in de ruit van de gashaard. Het glas van de gaskachel is dan namelijk ontspiegeld.

Ceraglass achterwand

De Element4 Sky Large heeft een ceraglass achterwand. Deze achterwand is gemaakt van zwart spiegelend glas. De vlammen worden gereflecteerd in de glazen achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat.

ProControl

ProControl maakt app bediening met de smartphone of tablet mogelijk. Het vlammenbeeld is hierdoor volledig naar wens in te stellen, waardoor een energiebesparing van tot wel 45% mogelijk wordt. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte en minder energiekosten. De haard is leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard

 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save
 • Quad burner

De Element4 Sky Large Tunnel 160x70 bestellen

Binnenkort genieten van deze gashaard? Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4.

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Doorkijk, Tunnel
Vermogen 13
Breedte (cm) 70
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse 89

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Sky Large Tunnel 160x70 gashaard