Element4 Lucius 140 Roomdivider MKII gashaard

Element4 Lucius 140 Roomdivider MKII gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Lucius 140 Roomdivider MKII gashaard

OMSCHRIJVING ELEMENT4 LUCIUS 140 ROOMDIVIDER MKII GASHAARD

De Element4 Lucius 140 Roomdivider MKII is een inbouw roomdivider gashaard.

Deze gashaard is uitstekend geschikt als scheiding tussen 2 ruimtes. Zo word er een afscheiding gecreëerd, tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer. Op deze manier is er zicht op het vuur vanuit beide ruimtes. Door de geringe inbouwdiepte van deze roomdivider gashaard, neemt deze gashaard weinig ruimte in. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal.

Afwerking

De gashaarden van Element4 zijn hoogwaardig afgewerkt. Dit is terug te zien in het materiaal wat gebruikt wordt voor deze gashaarden. Zo zijn de afwerkkaders van deze openhaarden strak en van degelijk staal gemaakt.  Dit maakt de keuze voor een plateau of meubel onder de haard zeer aantrekkelijk. Dan kunnen de afwerklijsten van de gaskachel achterwege blijven. Zodat het meubel of plateau tot aan de ruit geplaatst kan worden. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking van de totaal opstelling.

Quad burner

De 140 MKII lijn is helemaal vernieuwd. Deze Element4 gashaard is uitgerust met een Quad Burner. De Quad Burner van Element4 heeft vijf branders, welke afzonderlijk aan en uit te schakelen zijn. Hierdoor is de warmteafgifte van de open gashaard goed te regelen. Minder warmte, maar toch de sfeer van het vuur.  Deze vijf branders kunnen op vier verschillende manieren worden gebruikt. Zodat het vlammenspel, de warmte en ambiance van de gashaard afzonderlijk te regelen zijn. De Quad Burner van Element4 is verkrijgbaar in alle modore/trisore/bidore 140 modellen van Element4. 

Ook het vermogen van de haard kan op deze manier geregeld worden van 2.0 KW tot 15.0 KW. Zo heeft u maximale controle over de vlammen en de temperatuur in uw woning. De brander zit in de Bidore, Lucius, Modore en Trisore gashaarden.

E-Save

Alle haarden van Element4 worden standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de haard een waveprogramma afspelen. Waardoor de ene keer de vlammen hoog branden en daarna weer laag. Hierdoor geeft de haard minder warmte af. Zo brandt de gashaard op een energiezuinige en natuurlijke manier.

Standaard achterwand

De standaard achterwand is donker en mat van kleur. De gele vlammen van de openhaard steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden. Deze achterwand zit standaard bij de haard.

AR-glas

Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar bij de haarden van Element4. Met deze optie wordt zicht op het vuur nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Hierdoor lijkt het bijna een open haard. De spiegeling verdwijnt daarmee uit het glas en de rest van de woonruimte zal daardoor niet terug te zien zijn in de ruit van de gashaard. Het glas van de gaskachel is dan namelijk ontspiegeld.

Ceraglass achterwand

De ceraglass achterwanden zijn van zwart spiegelend glas. Hierdoor ontstaat een dieper vlambeeld. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, waardoor er een voller vuurbeeld ontstaat.

ProControl

Met de ProControl van Element4 kan de haard bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Heerlijk genieten van een speelse en volle vlam, maar met minder warmte.

De haarden zijn leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard:

- Luxe houtset

- Luxe afstandsbediening

- Elektronische ontsteking

- E-save 

- Quad Burner

Haarden Centrum Nederland kan deze Element4 Lucius 140 Roomdivider MKII gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs! Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4 gashaard.

 


Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Roomdivider
Nominaal vermogen (kW) 10.5
Breedte (cm) 140
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 88

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Lucius 140 Roomdivider MKII gashaard