Element4 Bidore 140 MKII gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Bidore 140 MKII gashaard

De Element4 Bidore 140 MKII is een tweezijdige inbouw gashaard. De Element4 Bidore 140 MKII onderscheidt zich door de geringe inbouwdiepte. Dit heeft als voordeel dat de haard weinig ruimte inneemt. Vooral uit praktisch oogpunt is dit ideaal. De Element4 Bidore gashaard heeft een realistisch en sfeervol vlammenspel. 

Afwerking

De Element4 Bidore 140 MKII is hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen. De afwerkkaders zijn van sterk staal gemaakt. Onder de haard kan een plateau of meubel worden geplaatst. De afwerklijsten van de gaskachel kunnen in dat geval achterwege blijven. Hierdoor kan het meubel of plateau tot aan de ruit worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de haard een mooi geheel wordt. De Element4 Bidore 140 MKII is naar keuze te verkrijgen in links- en rechts model.

Quad burner

Wat is een Quad burner van Element4?

De Quad burner van de Element4 Bidore 140 MKII heeft vijf branders, elk afzonderlijk te bedienen. Zo kun je ook kiezen voor enkel de sfeer van een haard en niet de warmte. De vijf branders kunnen op vier verschillende manieren worden gebruikt. Zodat het vlammenspel, de warmte en ambiance van de Element4 Bidore 140 MKII afzonderlijk te regelen zijn. Het vermogen kan naar voorkeur worden ingesteld van 2 kW tot maar liefst 15 kW.

E-Save

De Element4 Bidore 140 MKII wordt standaard geleverd met een E-save afstandsbediening. Met deze functie kan de haard een waveprogramma afspelen; de vlammen variëren afhankelijk van de warmte van hoog naar laag. Dit zorgt voor een natuurlijk vlammenspel en minder energieverbruik.

Standaard achterwand

De Element4 Bidore 140 MKII is standaard voorzien van een donkere en matte kleur. De gele vlammen van de open haard steken mooi af bij een donkere achterwand en zijwanden.

AR-glas

Als optie is er anti-reflectie glas beschikbaar. Hierdoor wordt het vuur nog realistischer. Door een speciale coating in het glas, is het glas praktisch onzichtbaar. Zo lijkt het net een echte haard! De spiegeling verdwijnt daarmee uit het glas. Hierdoor zal de rest van de woonruimte zal daardoor niet terug te zien zijn in de ruit van de gashaard. Het glas van de gaskachel zorgt namelijk voor ontspiegeling.

Ceraglass achterwand

De ceraglass achterwanden zijn van zwart spiegelend glas, waardoor een dieper vlambeeld ontstaat. De vlammen worden gereflecteerd in de achterwand, zo ontstaat er een voller vuurbeeld.

ProControl

Met de ProControl van Element4 kan de haard bediend worden met een smartphone of tablet. Met de ProContol van Element4 kan zelf het vlammenspel naar wens ingesteld worden. Hiermee is een energiebesparing van 45% mogelijk. Geniet van een mooie en speelse vlam, maar dan enkel met de warmte die nodig is!

De haarden zijn leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Standaard:

 • Luxe houtset
 • Luxe afstandsbediening
 • Elektronische ontsteking
 • E-save

Haarden Centrum Nederland kan Element4 Bidore 140 MKII aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs. Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Element4 gashaard.


Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht 2-zijdig, hoekmodel
Nominaal vermogen (kW) 13
Breedte (cm) 140
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 90

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Bidore 140 MKII gashaard