Element4 Modore 75H outdoor gashaard

Element4 Modore 75H outdoor gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Element4 Modore 75H outdoor gashaard

De Element4 Modore 75H outdoor is een prachtige frontmodel inbouw gashaard. Geniet op elk moment van de dag van de warmte en een sfeervol vlammenspel. Deze haard wordt geleverd met een mooie houtset.

Ontspiegeld glas

Deze haard is standaard voorzien van ontspiegeld glas, waardoor het net lijkt alsof er geen raam voor het vuur zit. Dit zorgt voor een realistischer vuureffect.

Inbouw

De inbouwdiepte van de Element4 Modore 75H outdoor is zeer gering ten op zichtte van andere haarden. Hierdoor kan deze haard makkelijk worden ingebouwd en komt deze in verschillende woonruimtes goed tot zijn recht. Combineer de Element4 Modore 75H outdoor met een schouw en je krijgt net een echte haard met een zeer realistisch vlambeeld! De geringe inbouwdiepte zorgt voor ruimtebesparing.

Double Burner

De Element4 Modore 75H outdoor is voorzien van een double burner. De dubbele brander zorgt voor een ultieme vuurbeleving, omdat het vuur over de diepte wordt verspreidt. De branders kunnen los van elkaar worden in- en uitgeschakeld. Hierdoor kan de warmte en het vlambeeld optimaal worden geregeld.

Bediening

De Element4 Modore 75H outdoor wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Deze gashaard is tevens te bedienen met de ProControl app.

Achterwanden

De Element4 Modore 75H outdoor is standaard voorzien van een zwart stalen achterwand. Optioneel kan er worden gekozen voor een zwarte glazen achterwand. Deze achterwand zorgt voor een spiegeling, waardoor de vlammen echter lijken. Ook kan deze gashaard worden voorzien van een achterwand met dakpannen motief. Door middel van deze achterwand wordt een effect van een echte open haard gecreëerd.

Haarden Centrum Nederland biedt de Element4 Modore 75H outdoor aan voor de beste prijs van Nederland. Vraag direct een offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Element4
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Front
Nominaal vermogen (kW) 10
Breedte (cm) 75
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 89

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Element4 Modore 75H outdoor gashaard