DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front gashaard

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front is een inbouw gashaard. Uniek aan deze Dru zijn de hoge glasramen. Geniet eindeloos van het prachtige vuur van deze Dru!

Achterwand

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front gashaard is voorzien van een zwarte ceraglass achterwand. De Ceraglass achterwand weerspiegelt de vlammen. Hierdoor ontstaat extra diepte en een voller effect van de vlammen.

Eco Wave

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front heeft net als de andere haarden van Dru de Eco Wave functie. Dit maakt de haard zuiniger en zorgt ervoor dat de vlammen van hoog en dan weer naar laag gaan.

Dynamic Flame Burner

De Dynamic Flame Burner is een dubbele brander. Door één van de twee branders uit te schakelen wordt er minder gas verbruikt, terwijl blijft genieten van het mooie vuurbeeld.

Vermogen

Het vermogen van deze Dru is minimaal 1,2 kW en maximaal 8,6 kW. Doordat het vermogen naar wens kan worden ingesteld is deze Dru geschikt voor ieder seizoen.

Optie communicatie module

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front gashaard kan worden geleverd met een communicatiemodule. Deze module maakt het mogelijk om de haard te bedienen met een app op de smartphone of tablet. Met de app kan er zelf gekozen worden welke Eco Wave stand er afgespeeld wordt. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard.  Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden.

Optie Clear View Glas

Om het zicht op het vlammenspel in de DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel nog realistischer te maken heeft Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden weggenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

Reiniging

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave Front gashaard is voorzien van een systeem waarmee de ruit naar voren kan worden geklapt voor eenvoudige reiniging

Standaard:

 • Dynamic Flame Burner
 • Houtset bruin
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Zwarte achterwand
 • Eco-Wave
Optioneel:
 • Clear View glas
 • Communicatiemodule (APP)
 • PowerVent
 • Ontspiegeld CV glas
 • Eco Glow gloeibed

Assortiment Dru

Dru heeft een ruim assortiment gashaarden. De haarden van Dru zijn A-merk haarden van topkwaliteit! Op alle haarden van Dru zit een standaardgarantie van 2 jaar op de onderdelen. Liever een tunnelhaard? De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave is ook leverbaar als tunnelhaard: DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel.

Leverbaar met een aardgas of propaan brander.

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard kopen

Haarden Centrum Nederland kan de DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard aanbieden voor de beste prijs van Nederland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Front
Nominaal vermogen (kW) 8.5
Breedte (cm) 75
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 91

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen DRU Maestro 75 Tall Eco Wave front gashaard