Dru Maestro 60/2 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dru Maestro 60/2 gashaard

De Dru Maestro 60/2 is een tweezijdige inbouw gashaard. De hoge ramen geven een perfect zicht op het prachtige vlammenspel.

Dynamic Flame Burner

Deze DRU Maestro 60/2 RCH Eco Wave is standaard uitgevoerd met een Dynamic Flame Burner. Met de Dynamic Flame Burner van Dru wordt geprobeerd om het ultieme vuur te creëren. Dit ultieme vuur wordt gecreëerd door de vlammen onder de schuin opstaande houtblokken vandaan te laten komen. Hierdoor krult het vuur om de keramische houtblokken heen. Op deze manier is het vlammenspel van de DRU Maestro 60/2 RCH Eco Wave met Dynamic Flame Burner bijna niet van echt te onderscheiden.

Achterwand

Deze gashaard geeft de keuze uit twee verschillende achterwanden. De standaard achterwand van Dru is donker, tegen het zwarte aan. de gele vlammen van de gashaard steken dan mooi af teken de matte, donkere achterwand van de haard. De andere optie is de Ceraglass achterwand. Deze achterwand is gemaakt van zwart glas. Door het glas spiegelt het vlammenspel in de achterwand, hierdoor is er een nog rijker zicht op het vuur. 

WiFi module

De DRU Maestro 60/2 RCH Eco Wave  bedienen vanuit de luie stoel? Met de WiFi module van Dru is dit mogelijk. Op deze manier kan de haard via de tablet of smartphone bediend worden. Met de WiFi module kan er zelf gekozen worden welke Wave stand er afgespeeld wordt. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard. Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden.

Clear View Glas

Om het zicht op het vlammenspel in deze DRU inbouw gashaard nog realistischer te maken heet Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden wegenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

Standaard is deze DRU Maestro 60/2 RCH Eco Wave inbouw gashaard voorzien van:

 • Houtset
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Zwarte achterwand
 • Eco Wave

Optioneel:

 • Ceraglass binnenwerk (zwart spiegelend) voor meer dementie van het vuur
 • Communicatiemodule voor Wifi
 • Verschillende afwerkkaders
 • CV-Glas

Uitvoeringen

Deze Dru gashaard is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geen aardgas in huis? Geen probleem dan kan er gekozen worden voor een propaan uitvoering (flessengas).

De Dru Maestro 60/2 gashaard bestellen

Haarden Centrum Nederland kan de Dru Maestro 60/2 gashaard inclusief installatie tegen de beste prijs van Nederland! Benieuwd naar de DRU Maestro 60/2 prijs? Vraag direct de offerte aan.

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht 2-zijdig, hoekmodel
Nominaal vermogen (kW) 7
Breedte (cm) 60
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 88

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dru Maestro 60/2 gashaard