Dru Maestro 75 XTU gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dru Maestro 75 XTU gashaard

De Dru Maestro 75 XTU is een 3-zijdige roomdivider inbouw gashaard van het merk Dru. De Dru Maestro 75XTU is een haard met aan drie kanten glas. Met de Dru Maestro 75 XTU van Dru kan er een afscheiding gecreëerd worden tussen bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. Op deze manier is de Dru Maestro 75XTU een centraal punt in huis. Of u nu zit in de woonkamer of keuken u heeft altijd een mooi zicht op het vuur.

Brandstof

De Dru Maestro 75 XTU is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Geen aardgas in huis? Er kan ook worden gekozen voor een propaan uitvoering (flessengas).

Dynamic Flame Burner

Deze Dru Maestro 75 XTU is standaard uitgevoerd met een Dynamic Flame Burner. Met de Dynamic Flame Burner van Dru wordt geprobeerd om het ultieme vuur te creëren. Dit ultieme vuur wordt gecreëerd door de vlammen onder de schuin opstaande houtblokken vandaan te laten komen. Hierdoor krult het vuur om de keramische houtblokken heen. Op deze manier is het vlammenspel van de Dru Maestro 75 XTU met Dynamic Flame Burner bijna niet van echt te onderscheiden.

Standaard achterwand

De standaard achterwand van Dru is donker, tegen het zwarte aan. Op deze manier is er een mooi vuurbeeld gecreëerd. De gele vlammen van de gashaard steken mooi af tegen de matte achterwand van de gashaard.

Ceraglass achterwand

Als optie kan er gekozen worden voor een Ceraglass achterwand. Een Ceraglass achterwand is gemaakt van een zwarte glazen plaat. Met een Ceraglass achterwand ziet u het vlammenspel weerspiegelen in de achterwand. Op deze manier is er een extra weerspiegeling van de vlammen.

Brander decoratie

De Dru Maestro 75 XTU is voorzien van een rijk gevulde en realistisch houtset.  

WiFi module

De Dru Maestro 75 XTU bedienen vanuit de luie stoel? Met de WiFi module van Dru is dit mogelijk. Op deze manier kan de haard via de tablet of smartphone bediend worden. Met de WiFi module kan er zelf gekozen worden welke Wave stand er afgespeeld word. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard.  Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden.

Clear View Glas

Om het zicht op het vlammenspel in deze Dru Maestro 75 XTU inbouw gashaard nog realistischer te maken heet Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden weggenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

Standaard is deze Dru Maestro 75 XTU inbouw gashaard voorzien van:

 • Houtset
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Zwarte achterwand
 • Eco-Wave
Optioneel:
 • Ceraglass binnenwerk (zwart spiegelend) voor meer dementie van het vuur.
 • Communicatiemodule voor Wifi
 • Verschillende afwerkkaders
 • CV-Glas
Haarden Centrum Nederland kan deze Dru Maestro 75 XTU roomdivider gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs. Vraag nu een offerte aan bij Haarden Centrum Nederland en ontvang de scherpste prijs.

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Roomdivider
Nominaal vermogen (kW) 8.5
Breedte (cm) 75
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 84

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dru Maestro 75 XTU gashaard