Dru Metro 100XT gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dru Metro 100XT gashaard

De Dru Metro 100XT is een frontmodel inbouw gashaard.

Eco Wave

Standaard heeft deze Dru Metro 100XT Eco Wave. Hierdoor kun je het vermogen van de haard terugbrengen met het behoud van een mooi breed vuurbeeld. Hierdoor is de warmte beheersbaar, en kan er genoten worden van een sfeervol vuurbeeld. Zonder dat de haard uit moet vanwege de warmte. Met het Eco Wave van Dru bespaar je tot wel tot 50%  op het energieverbruik.

Easy release door system

De Dru Metro 100XT gashaard is voorzien van het Easy release door system. Met dit systeem is het gemakkelijk om de ruit van de haard schoon te houden. De ruit kan op een eenvoudige manier geopend worden, zodat ruitbreuk of schade voorkomen kan worden. Ook is het makkelijk om de ruit van deze Dru gashaard op deze manier te onderhouden. Door 1 simpele handeling kantelt de ruit naar voren. En kan de ruit aan de binnenkant onderhouden worden.

Brander

In de Dru Metro 100XT zit een slingerbrander. Op deze manier is er een diepte in het vuur gecreëerd. Het vuur is zichtbaar over de volledige breedte van de gashaard. Met het Eco Wave systeem van Dru kan de haard branden in een wave. Zo kan er altijd genoten worden van een sfeervol vlammenspel. Zonder de warmte van het volledige vuur.

Standaard achterwand

De standaard achterwand van Dru is donker, tegen het zwarte aan. Op deze manier is er een mooi vuurbeeld gecreëerd. De gele vlammen van de gashaard steken mooi af tegen de matte achterwand van de gashaard.

Ceraglass achterwand

Als optie kan er gekozen worden voor een Ceraglass achterwand. Een Ceraglass achterwand is gemaakt van een zwarte glazen plaat. Met een Ceraglass achterwand ziet u het vlammenspel weerspiegelen in de achterwand. Op deze manier is er een extra weerspiegeling van de vlammen.

Branderdecoratie

Bij de Dru Metro serie kan er gekozen worden voor verschillende brander decoraties. De volgende decoraties zijn mogelijk: standaard bruine houtset, carrara-kiezels of antraciet gebroken glas.

WiFi module

De Dru Metro bedienen vanuit de luie stoel? Met de WiFi module van Dru is dit mogelijk. Op deze manier kan de haard via de tablet of smartphone bediend worden. Met de WiFi module kan er zelf gekozen worden welke Wave stand er afgespeeld wordt. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard. Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden.

Clear View Glas

Om het zicht op het vlammenspel nog realistischer te maken heet Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden weggenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

Standaard

 • Houtset (bruin) of kiezels (wit) of glas (antraciet)
 • 'Easy release door system' (klapdeur)
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Bedieningsluik 
 • Zwarte achterwand
 • Eco-Wave

Haarden Centrum Nederland kan deze Dru Metro gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs! Vraag een scherpe prijs aan bij Haarden Centrum Nederland voor deze Dru gashaard.

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Front
Nominaal vermogen (kW) 9
Breedte (cm) 100
Energielabel B
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 84

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dru Metro 100XT gashaard