Dru Metro 100XT/2 gashaard

Dru Metro 100XT/2 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dru Metro 100XT/2 gashaard

De Dru Metro 100XT/2 is een 2-zijdig hoekmodel inbouw gashaard. De haard heeft een natuurlijk vlambeeld en een hoge efficiëntie.

Eco Wave
Standaard heeft deze Dru Metro 100XT/2 Eco Wave. Hierdoor kun je het vermogen van de haard terugbrengen met het behoud van een mooi breed vuurbeeld. Hierdoor is de warmte beheersbaar en geniet je van een sfeervol vuurbeeld zonder dat de haard uit moet vanwege de warmte. Met het Eco Wave van Dru bespaar je tot wel tot 50% op het energieverbruik.

Brander
In deze Dru Metro zit een slingerbrander. Op deze manier is er een diepte in het vuur gecreëerd. Het vuur is zichtbaar over de volledige breedte van de gashaard. Met het Eco Wave systeem van Dru kan de haard branden in een wave. Zo kan er altijd genoten worden van een sfeervol vlammenspel. Zonder de warmte van het volledige vuur.

Standaard achterwand
De standaard achterwand van Dru is donker, tegen het zwarte aan. Op deze manier is er een mooi vuurbeeld gecreëerd. De gele vlammen van de gashaard steken mooi af tegen de matte achterwand van de gashaard.

Ceraglass achterwand
Als optie kan er gekozen worden voor een Ceraglass achterwand. Een Ceraglass achterwand is gemaakt van een zwarte glazen plaat. Met een Ceraglass achterwand ziet u het vlammenspel weerspiegelen in de achterwand. Op deze manier is er een extra weerspiegeling van de vlammen.

Brander decoratie
Bij de Dru Metro serie kan er gekozen worden voor verschillende brander decoraties. De volgende decoraties zijn mogelijk: Standaard bruin houtset, Carrara-kiezels of antraciet gebroken glas.

WiFi module
De Dru Metro kan worden bediend vanaf de stoel dankzij de WiFi module van Dru. Op deze manier kan de haard via de tablet of smartphone bediend worden. Met de WiFi module kan er zelf gekozen worden welke Wave stand er afgespeeld wordt. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard. Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden. De haard is tevens te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Clear View Glas
Om het zicht op het vlammenspel nog realistischer te maken heet Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden weggenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

Standaard
 • Houtset (bruin) of kiezels (wit) of glas (antraciet)
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Bedieningsluik 
 • Zwarte achterwand
 • Eco-Wave
Haardencentrum Nederland kan de Dru Metro 100XT/2 gashaard aanbieden voor de beste prijs van Nederland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht 2-zijdig, hoekmodel
Nominaal vermogen (kW) 9
Breedte (cm) 100
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 86

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dru Metro 100XT/2 gashaard