Dru Metro 100XT/3 gashaard

Dru Metro 100XT/3 gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

  • Showrooms midden in Nederland
  • Korte lijnen, snelle communicatie
  • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving Dru Metro 100XT/3 gashaard

De Dru Metro 100XT/3 is een driezijdig model inbouw gashaard. De haard is uniek dankzij het prachtige vuurbeeld. In de bodem van de gashaard zit een slingerbrander verwerkt. Deze zorgt ervoor dat er over de gehele breedte en diepte van de haard een mooi vlammenspel te zien is.

Eco-Wave

De Eco-Wave brander techniek van Dru zit standaard op deze Dru Metro 100XT/3. Dit systeem zorgt voor een minimale warmteafgifte en een besparing tot 50% van het gasverbruik met behoud van het vlambeeld. Dankzij de nieuwe Eco-Wave technieken profiteer je van een prachtig vuurbeeld!

Ontspiegeld glas

De Dru Metro 100XT/3 gashaard kan optioneel worden voorzien van ontspiegeld glas. Doordat het glas niet reflecteert ontstaat een helderder vuurbeeld. Hierdoor is de gaskachel nauwelijks van een echte open haard te onderscheiden. Voor ontspiegeld glas wordt een meerprijs berekend.

Achterwand

De Dru Metro 100XT/3 gashaard wordt standaard geleverd met een zwarte achterwand. Optioneel is tegen een meerprijs de haard uit te voeren met een ceraglass (zwart spiegelende) achterwand. Door de spiegeling van het ceraglass lijkt de haard dieper en krijgen de vlammen een voller effect.

Inbouw Dru Dru Metro 100XT/3 gashaard

De Dru Metro 100XT/3 gashaard kan als driezijdige haard worden ingebouwd. Ook is het mogelijk om deze kachel zwevend te monteren met daar omheen bijvoorbeeld een mooi plateau,

Warmte

De Dru Metro 100XT/3 gashaard heeft een hoog rendement van 85%. Hierdoor is het een zuinige haard. Deze gashaard heeft een vermogen van 3,9 kW tot 9 kW en is hierdoor geschikt voor bijna iedere middelgrote woonkamer.

Garantie

De haarden van het merk Dru worden geleverd met een standaard fabrieksgarantieperiode van twee jaar. De onderdelen blijven tot 10 jaar na productie van de laatste serie leverbaar. Hierdoor ben je verzekerd van een haard die nog lang mee kan gaan!

Assortiment Dru

Wij verkopen een ruim assortiment Dru haarden. Dit assortiment bestaat uit houtkachels, gaskachels en elektrische kachels. Alle haarden uit de Metro serie zijn voorzien van een zigzagbrander. De brander verdeelt het vuur zigzagende over de gehele breedte en diepte van de haard, waardoor een vol vuurbeeld ontstaat.

De Dru Metro 100XT/3 gashaard kopen

Haarden Centrum Nederland kan de Dru Metro 100XT/3 gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht 3-zijdig
Nominaal vermogen (kW) 9
Breedte (cm) 100
Energielabel B
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 85

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier in
  2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
  3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
  4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
  5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen Dru Metro 100XT/3 gashaard