DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard

Waarom Haardencentrum Nederland?

 • Showrooms midden in Nederland
 • Korte lijnen, snelle communicatie
 • Topkwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Levering en installatie door heel Nederland

Omschrijving DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel is een inbouw gashaard. Deze tunnel gashaard zorgt voor een ultieme vuurbeleving!

Achterwand

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard wordt standaard geleverd met een zwart ceraglass achterwand. Dankzij de Ceraglass achterwand wordt het vlammenspel weerspiegelt in de achterwand. Dit zorgt voor extra diepte en een voller vlammenspel.

Eco Wave

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard beschikt over de Eco Wave functie. Met één druk op de knop wordt de haard zuiniger en geeft deze een realistischer vuurbeeld. Dit doet de Dru door op het ene moment de vlammen hoog te laten branden, en het volgende moment laag (Wave).

Dynamic Flame Burner

De Dynamic Flame Burner is een dubbele brander. Door één van de twee branders uit te schakelen kan eenvoudig worden bezuinigd op het gasverbruik, terwijl u blijft genieten van een prachtig vlammenspel.

Vermogen

Het vermogen van deze Dru is minimaal 1,5 kW en maximaal 8,5 kW. Dit maakt de haard geschikt voor iedere woonkamer. Doordat de warmte van de haard naar wens kan worden aangepast is deze Dru geschikt voor gebruik in ieder seizoen.

Optie communicatie module

De communicatiemodule (meerprijs) maakt het mogelijk om deze Dru te bedienen met een app op de smartphone of tablet. Met de app kan er zelf gekozen worden welke Eco Wave stand er afgespeeld wordt. Zo is er altijd volledige controle over het vlammenspel en de warmteafgifte van de Dru haard.  Met deze WiFi module kan er op een makkelijke en simpele manier onderhoud aangevraagd worden.

Optie Clear View Glas

Om het zicht op het vlammenspel in de DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel nog realistischer te maken heeft Dru het Clear View Glas geïntroduceerd. Met het Clear View Glas lijkt het net of er geen glas in de gashaard zit. De weerspiegelingen van het standaard glas worden weggenomen. Met deze optie is er een beter zicht op het vlammenspel. Hierdoor kan er nog meer genoten worden van het gezellige haardvuurtje.

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel schoonmaken

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard is voorzien van een systeem waarmee de ruit naar voren kan worden geklapt. Hierdoor is de haard eenvoudig te reinigen.

Standaard:

 • Dynamic Flame Burner
 • Houtset bruin
 • Afstandsbediening 
 • Elektronische ontsteking 
 • Zwarte achterwand
 • Eco-Wave
Optioneel:
 • Clear View glas
 • Communicatiemodule (APP)
 • PowerVent
 • Ontspiegeld CV glas
 • Eco Glow gloeibed
Leverbaar met een aardgas of propaan brander.

Assortiment Dru

Dru heeft een ruim assortiment gashaarden. De haarden van Dru zijn A-merk haarden van topkwaliteit! Op alle haarden van Dru zit een standaardgarantie van 2 jaar op de onderdelen.

De DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard kopen

Haarden Centrum Nederland kan de DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs! Wilt u binnenkort genieten van deze haard in uw woonkamer? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Downloads

Specificaties

Merk Dru
Soort kachel Inbouw
Brandstof Gas
Vuurzicht Doorkijk, Tunnel
Nominaal vermogen (kW) 8.5
Breedte (cm) 75
Energielabel A
Systeem gesloten
Diameter rookgasafvoer (mm) 130/200
Rendementsklasse (%) 93

Ontvang beste prijs van Nederland

Hoe het werkt

Wanneer je gebruikt maakt van het aanvragen van "de beste prijs" gaan wij als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier in
 2. Wij nemen binnen 48 uur contact op om de eisen en wensen te bespreken
 3. Wij gaan aan de slag met het maken van een aanbieding op maat
 4. Vervolgens krijg je binnen 24 uur de aanbieding in je mailbox
 5. Je krijgt van ons een telefoontje of de aanbieding is aangekomen

Beoordelingen DRU Maestro 75 Tall Eco Wave tunnel gashaard